Marirea sanilor in mod natural fara chirurgie

bg home produse testat medical nr1 garantie marturii comanda bg
Breast enlargement
Breast enlargement
Breast augmentation
 
 

"Multumesc, multumesc si va multumesc din nou pentru ca ma faceti sa ma simt bine si sexi! Sanii mei arata mai bine acum, iar rochiile se aseaza mai bine pe mine! Imi plac cu adevarat rezultatele la care am ajuns Ón ultimele doua luni. Sper ca atunci cand voi termina vor fi chiar mai mari."

Katy

Breast enhancement

Marirea Sanilor cu Breast Genetics

Stimulente Sexuale pentru Femei

Marirea sanilor

Breast Genetics - Produse de Marirea sanilor

Breast Genetics este o noua modalitate de marire a sanilor fara sa fie nevoie sa recurgeti la o interventie chirurgicala.

Breast Genetics este o noua modalitate de a intelege marirea sanilor fara interventie chirurgicala. Programul este sprijinit pe combinarea a patru metode eficiente pentru tehnicile de marire a sanilor valabile astazi. Astfel, vei avea posibilitate sa maresti dimensiunea sanilor tai din toate punctele de vedere, oferindu-ti beneficii intr-o perioada scurta de timp.
In timp ce alte programe iti ofera metode individuale, Breast Genetics vine cu un program complet, fara riscuri, sustinut de catre doctori, cu garantia returnarii banilor si rezultatelor optime obtinute.


Venus Medical


Corpul uman este de asa natura incat sa se adapteze sub presiune, iar dispozitivul Venus Medical foloseste principiul vibratiilor pentru a creste fermitatea, cat si dimensiunea sanilor. Vibratiile emise de catre acest aparat va stimula circulatia sangvina, reactivand tesutul celular si secretia hormonala. De asemenea, vibratiile vor reduce durerile care apar datorita compresiei sutienului asupra sanilor si vor preveni posibilele indispozitii legate de bustul feminin.
Astazi, terapia prin vibratii este folosita cu succes pentru a trata aspecte diferite medicale, precum durerile, mareste rezistenta musculara sau reduce perioada de recuperare a celor care sufera de leziuni musculare. Dispozitivul Venus Medical este confortabil si usor de folosit, nu cauzeaza dureri si prezinta doar efecte pozitive. Sunt necesare doar 20-30 minute zilnic pentru a te bucura de avantajele descrise anteriori.
Dispozitivul are incorporate variate moduri care cuprind tipuri de exercitii si masaj, incat ai posibilitatea de a alege exact ce ai nevoie.

Beneficii:

 • mentine fermitatea pieptului
 • stimuleaza muschii situati in zona bustului
 • imbunatateste drenajul pieptului, cat si secretia interna
 • se obtine un piept mai mare, mai sanatos si mai bine conturat.

Pilulele ProCurves


Procurves reprezinta un instrument incredibil pentru marirea naturala si sigura a sanilor. Daca Procurves prezinta aceste efect individual, imagineaza-ti ce rezultate se pot obtine, fiind combinat cu celelalte produse din programul Breast Genetics.
Pilulele Procurves contin o formula exclusiva realizata din ingrediente 100% naturale cu proprietati “estrogenice”. Acestea lucreaza producand o reactivare a glandelor mamare si dezvoltand tesutul fin in interiorul pieptului. Receptorii estrogeni, situati in piept, absorb phytoestrogenii eliberati de aceste ingrediente, marind si imbunatatind fermitatea bustului tau, fara a avea efecte secundare. Pentru a obtine rezultate optime, se recomanda administrarea a 2 pilule zilnic.
Beneficii:

 • marirea permanenta a dimensiunii sanilor
 • un piept mai mare si mai bine format
 • un aspect fizic mai atragator
 • cresterea dorintei sexuale.

Crema Siluette


Un al treilea element din cadrul programului Breast Genetics este Siluette, cea mai utilizata crema pentru marirea sanilor din lume. Cu doar o singura aplicare in fiecare zi, este suficient pentru ca substantele nutritive sa fie absorbite in piele. Rezultatele se vor vedea in doar 3 luni de utilizare, acestea neprezentand nici un fel de risc.
Cu toate ca rolul cremei este similar cu acela al pilulelor pentru marirea sanilor, exista o mica diferenta, aceea ca o parte din substantele nutritive regasite in pilule sunt pierdute inainte de a fi absorbite in piele. Practic, acestea nu-si indeplinesc rolul complet. Utilizarea cremei Siluette completeaza eficienta acestor produse naturale.
Beneficii:

 • sani mai voluminosi si mai bine formati
 • o linie a bustului mai bine conturata
 • marirea permanenta a sanilor
 • obtinerea increderii in propria persoana.

 

Breast Performance


Pentru a termina de completat programul Breast Genetics, am optat pentru un program de exercitii care combina in mod eficient exercitiile fizice cu o serie de filme profesioniste. Cu Best Performance, vei putea invata cum poti exersa musculatura pieptului tau doar cateva minute pe zi, ajutand la imbunatatirea fermitatii.
Practic, vei experimenta schimbarile care vor avea loc in interiorul pieptului tau inca din prima saptamana de exercitii. Dincolo de imbunatatirea conditiei fizice a musculaturii pieptului, aceste exercitii sunt utile pentru muschii mainilor, picioarelor, abdomenului cat si a umerilor. In acest mod, multe femei au pierdut in greutate datorita exercitiilor din program.
Beneficii:

 • dezvolta fermitatea pieptului tau
 • stimuleaza circulatia sangvina
 • creste dimensiunea sanilor
 • confera incredere in propria persoana
 • pierdere in greutate cu exercitiile fizice oferite.

Crema Sensappeal


Ceva cu care majoritatea femeilor se confrunta este reprezentat de lipsa totala a unui orgasm satisfacator. Esuarile din acest domeniu poate conduce la pierderea interesului sexual. Sensappeal este o crema 100% naturala, special creata pentru a stimula sensibilitatea clitorisului instantaneu, lubrifiind intreaga zona vaginala.
Cu doar cateva aplicari de Sensappeal, femeile obtin orgasme mai intense, placute si de durata. Aceasta crema este accesoriul ideal pentru toate femeile care doresc sa aiba o viata intima perfecta.

Beneficii:

 • actioneaza imediat pentru orgasme puternice si lungi
 • stimuleaza zona vaginala, cat si clitorisul
 • lubrifierea imediata a zonei vaginale
 • ajuta la obtinerea orgasmelor.

Programul Breast Genetics este o combinatie a celor mai eficiente produse pentru marirea sanilor, ce sunt testate medical. Ajuta la obtinerea unei perechi de sani la care orice femeie a visat vreodata. Rezultatele obtinute sunt rapide si permanente.
Foloseste cele 4 metode impreuna pentru a incuraja obtinerea rezultatelor in cel mai scurt timp!

 


HOME - PRODUSE - TESTAT MEDICAL - DE CE SUNTEM NR 1 - MARTURII

@
BreastGenetics - Marirea sanilor natural